Dulceata de piersici

de Julie in Dulceata / Gem, 25 Aug 2010 | 6604 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg piersici
  • 1 kg zahar
  • 2 linguri zeama de lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dulceata de piersici:

Se aleg piersici bine coapte, dar mai tari. Se spala, se inlatura samburele si se taie in felii subtiri. Se amesteca bine cu zaharul si se lasa peste noapte la frigider.

A doua zi se scurge siropul pe care si l-au lasat piersicile si se pune la fiert. Cand s-a ingrosat de ajuns ,se adauga si feliile de piersici si se continua fierberea la foc mic, aprox 45-50 minute.

Spre sfarsitul fierberii, se adauga zeama de lamaie. Dulceata se pune fierbinte in borcanele spalate si sterilizate. Astfel esti sigur ca ai inchis in borcane -toata aroma verii de care te vei bucura din plin la iarna...   ;)

Daca ti-a placut reteta noastra "Dulceata de piersici" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

Julie 1

13.09.2010, 17:26

Cele 3 din imagine

ramo_cata 1

13.09.2010, 21:35

ramo_cata 1

13.09.2010, 21:36

am pus si eu la frigider vreo 3 kg de piersici ..sa vad ce o iesi pentru ca e prima data cand fac dulceata de piersici...

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Dulceata de caise pentru Alex